Дистрибутори, Дилъри, Партньори

АБИС е цялостното решение за крайния потребител. Ние гарантираме качеството на продукта с личния ни опит и този на партньорите ни. Ние сме близо до Вас.

Ексклузивни представители

Продуктите АБИС се предлагат на територията на България, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Регион Косово, Румъния и Черна гора.

Продуктите са преведени на съответните езици и синхронизирани с фискалното и финансово законодателство. Ексклузивните представители на Тринити Софт ООД осигуряват цялостното решение за крайния клиент с качествено проучване, инсталиране и поддръжка.

Дилърски центрове и Оторизирани дилъри

Ние сме близо до Вас. АБИС се поддържа от организирана мрежа Дилъри и Дистрибуторски центрове. Дилърите са непосредствено до Вас, това са хората, от които купувате фискалното си устройство и които осигуряват поддръжката му. Доставят компютърната Ви техника или консуматив. Те са запознати с възможностите на АБИС и могат да са Ви полезни при избора на цялостно решение. Попитайте за АБИС всеки един от тях и ще намерите Вашето решение "по мярка". 

Партньори

Партньорите ни гарантират качеството на доставяните стоки и услуги. Те обучават нашия персонал и персонала на Дилърите ни, за да сме подготвени в решаването на Вашите казуси и избирането на оптималното решение за Вашите нужди. Дългосрочните ни отношения и познаването на продуктите ни дават възможност заедно да Ви предложим надеждни технологии и качествени програмни продукти (АБИС), работещи като едно. АБИС в комбинация с работещи продукти от нашите партньори е логичният избор за стабилен бизнес.

 

Image removed. Image removed. Image removed.

Social Links